Gastenboek

Welkom op het gastenboek, laat een bericht achter.

5 Replies to “Gastenboek”

 1. Wat een leuk verhaal.Ik vertrok ,jij kwam.van 67 tot 73 bij de baas als stoker 1 olieman.
  Zeeleeuw de ruyter, vos,fret,Luymes 2 jaar in de west en nog een mijnenveger de laatste 2 maanden
  Mooie tijd toen,hoewel ik verneem het nu wat anders is.
  Op de Vos hadden we meer bier dan brandstof aan boord 😁
  Groet
  Jansen australia

 2. Nou ja zeg Fred! kom ik per toeval een foto van mezelf tegen op de Urk, 1993 op deze leuke website.
  Super om terug te lezen, wat hadden we een prachttijd!!

  Groetjes van Ans zieken moe 🙂

 3. mooie verhalen, ik was ook rond die tijd daar in Hilversum, ik herkende de kwartiermeester de mooie verhalen de boomhoek en curacao en josje zeker nog ik sliep in barak C en campo ken je zeker ook nog wel, auto van de clip duwen als je weg ging enz. enz enz top webside, na curacao vaarde in op de evertsen,

 4. Hi Fred,
  Weer een genoegen om jouw verslag van de vierdaagse te lezen! Erg jammer dat ik er niet bij kon zijn dit jaar maar ik ga volgend jaar zeker een dag vrij houden om jou en je “teamgenoten” weer aan te moedigen in Groesbeek… als je tenminste weer gaat lopen! Maar daar ga ik gewoon maar van uit 🙂
  Ook je andere wandelverslagen lees ik regelmatig; vooral als ik op mijn werk even niets te doen heb en dan gaat de tijd ook ineens heel snel! Ik vind je verslagen leuk om te lezen met mooie foto’s van de prachtige natuur in Nederland en ook vaak erg leerzaam! Ik leer daardoor steeds meer over ons mooie Kikkerlandje en krijg daar ook goede ideeën van voor mooie uitjes!
  Dus blijf vooral zo doorgaan!
  Lieve groetjes van Ellie

 5. Beste Fred,
  Leuke website. Ik ben ook op 7 aug 1972 opgekomen in Hollandse Rading, echter zat ik in een andere bak nl. 217. Die baksmeester van jouw komt nog bekend voor. Zo’n lange met een snor en aardig wat praatjes. Totdat hij na het sloep-incident op parade moest komen natuurlijk. Toen was ‘ie aardig diam.
  Ik ben zelf ook bezig mijn diensttijd op papier te zetten. Jouw stukje over de EMV brengt weer herinneringen boven. Als hulp heb ik in de loop der tijd alle “Jaarboeken van de Koninklijke Marine” verzameld van 1972 t/m 2008 (36 jaar, 2 mnd en 21 dgn zodat ik kan zien waar ik met de schepen allemaal geweest ben. Natuurlijk herinner ik de schepen nog wel, maar op welke datum ik in welke haven geweest ben is een ander verhaal. Als jij nog iets opgezocht wilt hebben dan stuur je maar een mailtje.
  mvgr
  SNRT Gert Wolters

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.